ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νότης Μηταράκης: Του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Δημοκρατίας της Αυστρίας
Νότης Μηταράκης: Του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Δημοκρατίας της Αυστρίας
19 Οκτ
0
Σχόλια

Νότης Μηταράκης: Του απονεμήθηκε ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Δημοκρατίας της Αυστρίας

Για τη συμβολή του στις σχέσεις Ελλάδας και Αυστρίας τιμήθηκε τη Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 στη Βιέννη ο Νότης Μηταράκης με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Δημοκρατίας της Αυστρίας.

Την τιμητική διάκριση απένειμε στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Γκέρχαρντ Κάρνερ, παρουσία του Ομοσπονδιακού Καγκελάριου, Καρλ Νεχάμερ.

Το εν λόγω παράσημο αποτελεί την ανώτατη τιμητική διάκριση που χορηγεί η Δημοκρατία της Αυστρίας και «χορηγήθηκε στον Έλληνα υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου για τη συμβολή του στις σχέσεις Ελλάδας- Αυστρίας, αλλά και στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς μου απονεμήθηκε στη Βιέννη ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Αυστρίας παρόντος του Αυστριακού Καγκελαρίου, Καρλ Νεχάμερ, για τη συμβολή μου στις σχέσεις Ελλάδας – Αυστρίας, αλλά και στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης», έγραψε, σχετικά, στο twitter ο Νότης Μηταράκης.

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.