ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σεπόλια: Ανατρέπονται τα δεδομένα - Τα αμείλικτα ερωτήματα
Σεπόλια: Ανατρέπονται τα δεδομένα – Τα αμείλικτα ερωτήματα
(Φωτ.: kathimerini.gr)
18 Οκτ
0
Σχόλια

Σεπόλια: Ανατρέπονται τα δεδομένα – Τα αμείλικτα ερωτήματα

Η τρίτη, συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, δίνει νέα διάσταση στην έρευνα των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.

Και αυτό διότι προκύπτουν νέα και κρίσιμα δεδομένα για την υπόθεση. Το κορίτσι υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής. Σοκ προκαλεί ότι εκεί άντρες φέρονται να τη βίαζαν, παρότι έβλεπαν μπροστά τους ένα κοριτσάκι με παιδικά ρούχα.

Το σημείο στο οποίο στέκονται οι ερευνητές της υπόθεσης είναι αυτό που αναφέρει ότι οι «πελάτες»-βιαστές στον οίκο ανοχής δεν ήταν οι ίδιοι με αυτούς με τους οποίους ερχόταν σε επαφή ο Ηλίας Μίχος μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής.

Συνεπώς προκύπτει το ερώτημα: Πόσοι τελικά ήταν αυτοί που βίασαν το παιδί; Μέχρι τώρα η έρευνα επικεντρωνόταν στους άντρες που έκλεισαν ραντεβού μέσω της εφαρμογής. Τι γίνεται, ωστόσο, με αυτούς που μπορεί να βίασαν το παιδί στον οίκο ανοχής; Το παιδί είχε περιγράψει έναν κύκλο 12-15 ατόμων που ήρθαν σε επαφή μαζί του, κλείνοντας διαδικτυακά ραντεβού. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι τέσσερις άντρες που έχουν ήδη συλληφθεί. Πόσοι ακόμα, όμως, μπορεί να βίασαν το κορίτσι;

Ένα άλλο ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός ο οίκος ανοχής που περιγράφει η 12χρονη. «Θυμάμαι ένα γκρι κτίριο. Εγώ πήγαινα στον δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας το κουδούνι και ανεβαίναμε. Στην πόρτα ήταν ένας κύριος. Εκεί γύρω στα 40 μου φαίνεται, γύρω στα 30. Εμένα δε με χαιρετούσε», ανέφερε στην κατάθεσή του το κορίτσι. Οι αρχές θα προσπαθήσουν μέσα από αυτή την περιγραφή να εντοπίσουν ποιος είναι ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής.

Το τρίτο ερώτημα είναι εάν υπήρχαν και άλλες ανήλικες που εκδίδονταν από τον Ηλία Μίχο ή άλλα πρόσωπα.

Μία άλλη διάσταση της υπόθεσης προκύπτει από την αναφορά της 12χρονης ότι υπήρχαν άντρες που πλήρωναν για να δουν φωτογραφίες και βίντεο. Αντικείμενο έρευνας είναι εάν υπήρξαν οικονομικές συναλλαγές για διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Στην κατάθεση αναφέρεται ότι οι άντρες αυτοί πλήρωναν 20 ή 25 ευρώ για τις φωτογραφίες.

Η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. ρώτησε τη 12χρονη εάν είχε καταλάβει κάποιος για τις επαφές της με τον Ηλία Μίχο, με το κορίτσι να απαντά ότι από τη δική της πλευρά δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα. Το ίδιο δεν ίσχυε, ωστόσο, για την πλευρά του 53χρονου: «Για τον Ηλία κανένας φίλος του τον είχε ρωτήσει. Ένας φίλος του αστυνομικός τον είχε ρωτήσει «Τι κάνεις με αυτή την μικρή;».

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.