ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σεπόλια: Οι 6 συλλήψεις για την υπόθεση - «Έχουμε δρόμο ακόμα»
Σεπόλια: Οι 6 συλλήψεις για την υπόθεση – «Έχουμε δρόμο ακόμα»
17 Οκτ
0
Σχόλια

Σεπόλια: Οι 6 συλλήψεις για την υπόθεση – «Έχουμε δρόμο ακόμα»

Σε «φουλ» ρυθμούς συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση των βιασμών και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια. Ήδη έχουν συλληφθεί έξι άτομα για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της μαστροπείας, η 38χρονη μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται ως συνδιαχειρίστρια του λογαριασμού αλλά και συναινούσα στην εκπόρνευσή της.Και ακόμα ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης που φέρεται να πλήρωσε για να βιάσει την 12χρονη, ένας 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου που συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, 33χρονος που η 12χρονη κατονόμασε από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι δύο φορές και τέλος, το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη ένας ακόμα 34χρονος που διατηρεί με τον πατέρα του επιχείρηση στην Αθήνα.

Ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, που συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε την 12χρονη μία φορά έναντι αμοιβής. Το ραντεβού το είχε κλείσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στα Σεπόλια. Το παιδί τον κατονόμασε αναφέροντας ότι οι φρικώδεις πράξεις έγιναν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι συναντήθηκε στα Σεπόλια με το κορίτσι αλλά έφυγε όταν διαπίστωσε την ηλικία του.

Με εντολή του υπουργού Υγείας, ο 36χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα στο νοσοκομείο στο οποίο ήταν διοικητικός υπάλληλος.

Ο ηλικίας 33 ετών από την Αγία Βαρβάρα, κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι δύο φορές. Το κορίτσι τον κατονόμασε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μίλησε μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη αλλά δεν πήγε ποτέ να τη συναντήσει στα Σεπόλια.

Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη 34χρονος που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του επιχείρηση στην Αθήνα.

Την πόρτα της 33ης τακτικής ανακρίτριας θα περάσει λίγο μετά τη μια το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Η 38χρονη εμφανίζεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, αρνείται εμφατικά ότι εξέδιδε την κόρη της έναντι αμοιβής και ήταν συνδιαχειρίστρια του ψεύτικου προφίλ του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr ως μάρτυρες υπεράσπισης της θα καταθέσουν στην ανακρίτρια η ενήλικη κόρη της, ο ενήλικος γιος της αλλά και η θεία της 12χρονης από την Λευκάδα, που ήταν και το πρόσωπο που ανακάλυψε τι συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. με γνώση της υπόθεσης σημειώνει στο Newsbomb.gr ότι «η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το επόμενο διάστημα θα έχουμε κάθε μέρα συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν το άτυχο κορίτσι». Παράλληλα, η Αστυνομία έχει στείλει ήδη στις εισαγγελικές Αρχές αίτημα για τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των ατόμων που συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα.

Οι συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής βλέποντας ένα προφίλ με το όνομα «Ε… 16».
Το κορίτσι φέρεται να έχει αναφέρει ότι συναντούσε άντρα με το όνομα «Ιωσήφ», όπως και με άντρα με το όνομα «Δημήτρης». Τα ραντεβού δίνονταν σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.