ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Βιασμός 12χρονης: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας από τους 213 που συνομιλούσαν μαζί της
Βιασμός 12χρονης: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας από τους 213 που συνομιλούσαν μαζί της
(Φωτ.: kallitheaonline.gr)
16 Οκτ
0
Σχόλια

Βιασμός 12χρονης: Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ένας από τους 213 που συνομιλούσαν μαζί της

Το κατώφλι της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων Αττικής στη ΓΑΔΑ, πέρασε το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2022, ένας νεαρός άνδρας ο οποίος είναι ένας από τους 213 που συνομιλούσαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με την 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ενόρκως στους αστυνομικούς του ανηλίκων και στη συνέχεια αποχώρησε καθώς δεν ασκήθηκε κάποια δίωξη σε βάρος του, καθώς όπως είπε όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για ανήλικη αποφάσισε να απομακρυνθεί.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να συλληφθεί και άλλο ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Νωρίτερα η αστυνομία συνέλαβε έναν 34χρονο ο οποίος  διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην έκδοση πέντε ενταλμάτων σύλληψης για πέντε άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βίασαν το κοριτσάκι. Από το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022 αναμένεται να ξεκινήσει ένας νέος γύρος έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης που θα αφορούν σε εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 48ωρο η ΕΛ.ΑΣ έχει συλλάβει τέσσερις άνδρες που κακοποίησαν την 12χρονη ενώ από την αρχή οι αστυνομικοί είχαν περάσει χειροπέδες στον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.

Επιπλέον έχει ήδη συλληφθεί και η μητέρα της 12χρονης, με αποτέλεσμα συνολικά ο αριθμός των προσώπων που έχουν συλληφθεί να φτάνει τους 7 όταν εκτελεστεί και το τελευταίο ένταλμα.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.