ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αθλητικοί μετανάστες κορυφαίοι Έλληνες παλαιστές
Αθλητικοί μετανάστες κορυφαίοι Έλληνες παλαιστές
(Φωτ.: ANT1/The 2night Show)
29 Σεπ
0
Σχόλια

Αθλητικοί μετανάστες κορυφαίοι Έλληνες παλαιστές

Έχουν φέρει στην Ελλάδα ουκ ολίγες διακρίσεις και αποτελούν την αφρόκρεμα της ελληνικής πάλης. Ωστόσο αναγκάζονται να αγωνίζονται στη Γερμανία. Τέσσερις κορυφαίοι Έλληνες παλαιστές αγωνίστηκαν στο προηγούμενο τριήμερο στη μπουντεσλίγκα, το κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα πάλης στην Ευρώπη και μάλιστα διέπρεψαν.

Συγκεκριμένα, ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο Δημήτρης Τσεκερίδης, ο Λαοκράτης Κεσσίδης και ο Μιχάλης Ιωσηφίδης έκλεισαν συμφωνίες με γερμανικές ομάδες και θα παραμείνουν εκεί μέχρι το Δεκέμβριο, προκειμένου να προπονούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και να αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο για τις ομάδες τους. Συνθήκες σαφώς καλύτερες και αγώνες πολύ πιο ανταγωνιστικοί από τους εγχώριους ελληνικούς, όμως παραμένουν αποκλεισμένοι από την Εθνική.

Στην πρώτη αγωνιστική οι τέσσερις Έλληνες παλαιστές ήταν σαρωτικοί. Ο Πιλίδης νίκησε 15-0, ο Τσεκερίδης 17-2 και ο Ιωσιφίδης 12-1 (ο Κεσσίδης είχε ρεπό).

Για το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, κόντρα στους καλύτερους παλαιστές, η συγκεκριμένη τετράδα παλαιστών είναι περιζήτητοι. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα είναι ανεπιθύμητοι και αναρωτιόμαστε αν ο ελληνικός αθλητισμός έχει την πολυτέλεια να βάζει εθελοντές (και εξωθεσμικούς) παράγοντες πάνω από παγκόσμιους πρωταθλητές.

 

Πηγή: sportsfeed.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.