ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ελλάδα - Τσεχία 94-88: Στους «8» με κατάθεση ψυχής η Εθνική! - Η ώρα και μέρα με Γερμανία
Ελλάδα – Τσεχία 94-88: Στους «8» με κατάθεση ψυχής η Εθνική! – Η ώρα και μέρα με Γερμανία
12 Σεπ
0
Σχόλια

Ελλάδα – Τσεχία 94-88: Στους «8» με κατάθεση ψυχής η Εθνική! – Η ώρα και μέρα με Γερμανία

Η Ελλάδα νίκησε 94-88 την Τσεχία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Eurobasket 2022, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα, Γερμανία.

Η Τσεχία αποδείχθηκε και πάλι σκληρό καρύδι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο αυτή τη φορά οι διεθνείς βρήκαν τον τρόπο για να ξορκίσουν τον κακό τους δαίμονα.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και το Προολυμπιακό τουρνουά του 2021, το κακό πήγε να… τριτώσει για την «επίσημη αγαπημένη». Αυτή τη φορά, όμως, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, γιατί οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη έκαναν κατάθεση ψυχής στο παρκέ.

Οι Τσέχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα κόντρα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε μόλις 4 πόντους με 1/5 σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα, όμως, πάτησε γκάζι, σκόραρε 12 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στη συνέχεια πάσαρε στους συμπαίκτες του κι έβγαλε τρομερές άμυνες. Ο Καλάθης στο πρώτο μέρος κι οι Παπαπέτρου και Λαρεντζάκης στο δεύτερο, αποτέλεσαν άξιοι συμπαραστάτες του.

Τη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 21:30 η αναμέτρηση με την Γερμανία, η οποία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

 

Πηγή:newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.