ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας
Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας
(Φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
02 Μαρ
0
Σχόλια

Το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

Όπως λέει το γνωστό φιλοσοφικό ρητό του Βρετανού Πολιτικού Philip Snowden «Η πρώτη απώλεια όταν έρχεται ο πόλεμος είναι η αλήθεια» έτσι ισχύει και σήμερα.

Η ειδησεογραφική ομάδα του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr αποφάσισε να μην κοινοποιεί άρθρα που αναφέρονται στον πόλεμο μεταξύ των χωρών της Ρωσίας και της Ουκρανίας καθώς οι πληροφορίες είναι αμέτρητες και συγκεχυμένες και από τις 2 πλευρές. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να κρατήσουμε την ουδετερότητά μας και να περιμένουμε να λάμψει η πραγματική αλήθεια.

Επίσης, θεωρούμε ότι έν έτη 2022 είναι τουλάχιστον «ηλίθιο» να γίνονται πολέμοι, την στιγμή που η διπλωματία έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να αναπαυθούν οι ψυχές των αμάχων και των στρατιωτών που έχουν χαθεί αναίτια και να μην υπάρξει ξανά άλλος πόλεμος.

Δεν θέλουμε να εκμεταλευτούμε το θλιβερό αυτό γεγονός που στοιχίζει ήδη την ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους για να κερδίσουμε το οτιδήποτε στην ιστοσελίδα μας. Δεν  ήταν αυτός ο σκοπός μας από την αρχή που βγήκαμε στον «αέρα».

Το επόμενο άρθρο που θα δημοσιευθεί για το συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό που θα αναφέρει την λήξη του.

Με εκτίμηση,
Η ειδησεογραφική ομάδα του ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.