ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ανατροπή: Κανονικά τα πανηγύρια, ισχύει ό,τι και στην εστίαση
Ανατροπή: Κανονικά τα πανηγύρια, ισχύει ό,τι και στην εστίαση
(Φωτ.: Πέτρος Παναγιωτόπουλος)
16 Ιούλ
0
Σχόλια

Ανατροπή: Κανονικά τα πανηγύρια, ισχύει ό,τι και στην εστίαση

Αίρεται ο περιορισμός εμβολιαστικής κάλυψης ανά περιοχή που μέχρι σήμερα ήταν προϋπόθεση για τη διεξαγωγή πανηγυριών ανά τη χώρα, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας για τα νέα μέτρα στην εστίαση, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα πανηγύρια, λέγοντας συγκεκριμένα: «Για τα πανηγύρια καταργείται ο όρος συμπλήρωσης κατά τόπον εμβολιαστικής κάλυψης. Στο εξής επιτρέπονται με τους γενικούς όρους που αφορούν τα προστατευτικά μέτρα κατά του ιού, ιδίως σε σχέση με τη λειτουργία υπαίθριων αγορών και την καθήμενη μόνο διασκέδαση».

Μέχρι σήμερα, τα πανηγύρια επιτρέπονταν σε περιοχές όπου η εμβολιαστική κάλυψη ήταν στο 50% με μία δόση, και αφού είχαν παρέλθει 14 ημέρες. Πλέον, αυτός ο όρος καταργείται και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού τα πανηγύρια μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά, υπό τα νέα μέτρα, φυσικά, που ισχύουν για την ψυχαγωγία σε όλη την Ελλάδα. Δηλαδή, χωρίς χορό και μόνο με καθήμενους επισκέπτες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.