ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Διεγράφη δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης
Διεγράφη δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης
12 Απρ
0
Σχόλια

Διεγράφη δια βίου από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης

Την οριστική και διά βίου διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε η γενική συνέλευσή του που συνεδρίασε χθες, Κυριακή 11 Απριλίου 2021, στη θερινή σκηνή του Εθνικού στην οδό Πειραιώς . Η απόφαση ήταν ομόφωνη.

Συγκεκριμένα «Μετά από μυστική ψηφοφορία (όπως εκ νόμου προβλέπεται), με ψήφους 332 υπέρ, 9 κατά και 3 λευκά ψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία η οριστική διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη από τα μητρώα του Σωματείου μας.» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Σωματείου.

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΕΗ:
https://www.facebook.com/Hellenic.Actors/posts/1338671873182393

Την αποπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη, ηθοποιού, σκηνοθέτη και τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων και μη, είχε προαναγγείλει από το Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, είχε πει ότι την απόφαση για την αποπομπή θα ελάμβανε η γενική συνέλευση, που είναι το ανώτατο όργανο του Σωματείου, ενώ τόνισε ότι χωρίς τη γενική συνέλευση δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις.

Και πρόσθεσε:
«Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει το έργο του, έχει πολλούς φακέλους που πρέπει να φθάσουν στο διοικητικό συμβούλιο και μετά σε γενική συνέλευση. Αύριο (σ.σ. χθες Κυριακή 11 Απριλίου) έχουμε την πρώτη μας γενική συνέλευση μετά την πανδημία όπου θα αποφασιστεί και θα κριθεί εάν θα αποπεμφθεί από το σώμα των ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης».

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.