ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στερνό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε παίζοντας με όπλο
Στερνό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε παίζοντας με όπλο
(Φωτ.: in.gr)
30 Ιούν
0
Σχόλια

Στερνό αντίο στον 15χρονο που σκοτώθηκε παίζοντας με όπλο

Το απόγευμα θα γραφτεί ο επίλογος της τραγικής ιστορίας στην Καλαμπάκα, όπου ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του, όταν το αεροβόλο με το οποίο έπαιζε, εκπυρσοκρότησε.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου, όπου και διακονεί ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, o ίδιος μαζί με την πρεσβυτέρα του Λουκία και τα υπόλοιπα έξι αδελφάκια απευθύνουν παράκληση προς όλους «εις μνήμην του υιού μας Αλέξανδρου αντί στεφάνων να ενισχυθεί η αποπεράτωση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας, στον Ξηρόκαμπο».

Η σορός του αδικοχαμένου Αλέξανδρου υποβάλλεται σε νεκροψία-νεκροτομή το πρωί της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα αποσαφηνιστεί και η ακριβής αιτία του θανάτου.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalavoice, που επιβεβαιώνει το οικογενειακό και στενό συγγενικό περιβάλλον, ο θάνατός του φέρεται να προκλήθηκε τελικά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, λίγο μετά το χτύπημα από «μπίλια» αεροβόλου όπλου.

Τι συνέβη;
Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο, όπως το περιγράφει ο 17χρονος αδερφός του Αλέξανδρου είναι αυτό του εξοστρακισμού. Ότι δηλαδή τα τρία αδέλφια έπαιζαν στην αυλή με το αεροβόλο, κάποια στιγμή κι ενώ το αεροβόλο ήταν οπλισμένο, ο μικρότερος από τα αδέλφια ή το έσπρωξε ή το τράβηξε με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει, η σφαίρα να εξοστρακιστεί στο έδαφος και να καρφωθεί στον δεξί κρόταφο του μικρού Αλέξανδρου.

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.