ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση για τους δύο βιαστές και δολοφόνους
Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση για τους δύο βιαστές και δολοφόνους
(Φωτ.: newsit.gr)
15 Μάι
0
Σχόλια

Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση για τους δύο βιαστές και δολοφόνους

Αυλαία αναμένεται να ρίξει σήμερα η δίκη της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μιας υπόθεσης που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης και σήμερα δικαστές και ένορκοι αποφασίζουν για την τύχη των δύο δραστών που πριν από περίπου ενάμισι χρόνο βίασαν και δολοφόνησαν στη Ρόδο τη νεαρή φοιτήτρια. Η υπόθεση απασχόλησε έντονα την κοινή γνώμη και με αφορμή την συναισθηματικά φορτισμένη αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας.

Σήμερα το μεσημέρι υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών. Η φεμινιστική ομάδα «Καμιά Ανοχή», ζητά από τον κόσμο να συγκεντρωθεί στις 11:30 με σύνθημα «Ποτέ δεν θα ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αύριο στις 12 το μεσημέρι ανακοινώνεται η απόφαση για το βιασμό, βασανισμό και γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η Καμία Ανοχή καλεί σε συγκέντρωση, στις 11:30 π.μ. στο Εφετείο Αθηνών στην Αλεξάνδρας. Ποτέ δεν θα ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη. Δεν θα αντεχτούμε τίποτα λιγότερο από την καταδίκη των κατηγορουμένων. Και δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να σβήσουμε από την ιστορία όλες τις λέξεις που μας πλήγωσαν, κακοποίηση, βιασμός, γυναικοκτονία, σεξισμός, πατριαρχία, καταπίεση, εκμετάλλευση. Δεν είμαστε υστερικές. Είμαστε ιστορικές. Ιστορία ερχόμαστε».

Πηγή: lifo.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.