ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έβρος: Πυροβολισμοί κατά Ελλήνων από την τουρκική πλευρά
Έβρος: Πυροβολισμοί κατά Ελλήνων από την τουρκική πλευρά
(Φωτ.: athensvoice.gr)
02 Μάι
0
Σχόλια

Έβρος: Πυροβολισμοί κατά Ελλήνων από την τουρκική πλευρά

Νέες τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο. Από την τουρκική πλευρά των συνόρων έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα και μία ρίψη φωτιστικής φωτοβολίδας.

Πιο αναλυτικά, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, στις 22:10, στην περιοχή του Τυχερού στον Έβρο, όταν δύο φουσκωτά της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής με τέσσερις επιβαίνοντες (δύο σε κάθε λέμβο) άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, χωρίς ωστόσο να στοχεύουν τους Έλληνες συνοριοφύλακες και στρατιωτικούς που τους παρακολουθούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο φουσκωτά δεν έφεραν φωτεινές ενδείξεις και έπεσαν στο νερό από την τουρκική όχθη και κινήθηκαν μέσα στο σκοτάδι προς τα βόρεια, προχώρησαν στους πυροβολισμούς και στη ρίψη φωτιστικής φωτοβολίδας και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Δύο ώρες μετά μία τουρκική λέμβος με δύο επιβαίνοντες άρχισαν και πάλι να πυροβολούν στον αέρα.

Η ελληνική πλευρά παραμένει σε επιφυλακή και παρακολουθεί τις κινήσεις της τουρκικής χωρίς να υπάρχει λόγος για απάντηση στις συνεχείς προκλήσεις.

Πηγή: athensvoice.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.