ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 63χρονου που σκότωσε τον γιο του
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 63χρονου που σκότωσε τον γιο του
(Φωτ.: iefimerida.gr)
28 Απρ
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 63χρονου που σκότωσε τον γιο του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 63χρονου που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης παραπέμθηκε να απολογηθεί στον πέμπτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Tο έγκλημα σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα —στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο 32χρονος— το θύμα δεν ήταν ναρκομανής ή εξαρτημένος αλλά αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονίζει μαρτυρία για την οικογενειακή τραγωδία
«Πήγα το θύμα στο σπίτι, τον ηρέμησα, ήρθε ο πατέρας του, εξαγριώθηκε, τον γρονθοκόπησε άσχημα. Τον σήκωσα πάνω από τον πατέρα του, καθίσαμε στην άκρη, ο πατέρας ξέφυγε από την προσοχή μου, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν ευτυχώς πολύ ελαφρά. Παίρνω τραυματισμένο το θύμα, τυλίγω το χέρι του που ήταν σακατεμένο και τον πάω προς το σπίτι μου. Ξαναβγήκε ο δράστης, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές και το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.