ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έρωτας εν μέσω κορωνοϊού: Γιόρτασαν την 50η τους επέτειο στην εντατική
Έρωτας εν μέσω κορωνοϊού: Γιόρτασαν την 50η τους επέτειο στην εντατική
(Φωτ.: facebook)
24 Απρ
0
Σχόλια

Έρωτας εν μέσω κορωνοϊού: Γιόρτασαν την 50η τους επέτειο στην εντατική

Ένας 71χρονος και η 73χρονη σύζυγός του βρίσκονται διασωληνωμένοι σε νοσοκομείο της Ιταλίας καθώς έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό. Ωστόσο αυτό που συγκινεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι γιόρτασαν στο νοσοκομείο την 50η επέτειο του γάμου τους.

Πρόκειται για τον 73χρονο Giancarlo και την 71χρονη Sandra και η ιστορία τους έγινε γνωστή από τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του LSE και εκπρόσωπο της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό Ηλία Μόσιαλο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου στο Facebook:

«Μια διαφορετική 50ή επέτειος γάμου.

Η Sandra και ο Giancarlo: αυτή είναι 71 και αυτός 73 ετών, στο νοσοκομείο Murri του Fermo, στην περιοχή Marche, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό αλλά είναι και τώρα μαζί, ο καθένας στο κρεβάτι του.

Η Sandra νοσηλεύτηκε στην εντατική και αργότερα έφτασε και ο Giancarlo. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες έκαναν τα πάντα για να τους κρατήσουν δίπλα-δίπλα στο ίδιο δωμάτιο, και όταν έμαθαν ότι επρόκειτο να γιορτάσουν τη χρυσή επέτειο του γάμου τους αποφάσισαν να τους κάνουν μια έκπληξη.

‘Έφερα πενήντα μικρές καρδιές που είχα στο σπίτι και ένα μικρό κέικ με ένα κεράκι που δεν το ανάψαμε (δεν μπορείς να έχεις ζωντανή φλόγα κοντά σε παροχή οξυγόνου)’, εξήγησε η Roberta Ferretti, η νοσοκόμα που παρακολουθεί το ζευγάρι.

‘Παίξαμε το γαμήλιο εμβατήριο, βάλαμε τα κρεβάτια τους κοντά-κοντά και αυτοί με τις λίγες δυνάμεις που τους έχουν απομείνει, πιάστηκαν χέρι-χέρι. Ήταν μια απίστευτη, μια πολύ όμορφη στιγμή. Αυτές είναι οι στιγμές που αξίζουν τις θυσίες μας αυτές τις μέρες’ (Από την Corriere della Sera)».

Μια διαφορετική 50ή επέτειος γάμου.Η Sandra και ο Giancarlo: αυτή είναι 71 και αυτός 73 ετών, στο νοσοκομείο Murri του…

Gepostet von Ηλίας Μόσιαλος am Donnerstag, 23. April 2020

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.