ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ — Νεκρή και η κόρη του
Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ — Νεκρή και η κόρη του
(Φωτ.: onsports.gr)
27 Ιαν
0
Σχόλια

Σκοτώθηκε σε πτώση ελικοπτέρου ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ — Νεκρή και η κόρη του

Σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητισμό η τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο θρύλος του NBA, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια. Ο πρώην άσος των Λέικερς, σκοτώθηκε μετά από πτώση του ιδιωτικού του ελικοπτέρου, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα, στο οποίο δυστυχώς ήταν και η 13χρονη κόρη του, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο. Η γυναίκα του Βανέσα Μπράιαντ δεν ήταν στο ελικόπτερο, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η ταυτότητα του υπόλοιπου πληρώματος. Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν μόλις 41 ετών.

Νεκρή και η 13χρονη κόρη του
Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή στον βετεράνο άσο του NBA Κόμπι Μπράιαντ συμπεριλαμβάνεται και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα! Μάλιστα όπως αναφέρει το TMZ Sports, το μοιραίο ελικόπτερο μετέφερε τον Μπράιαντ και την κόρη του στις εγκαταστάσεις της Mamba Academy, όπου η Τζιάνα είχε προπόνηση!

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πριν από τη στιγμή της πτώσης, η μηχανή του ελικοπτέρου ακουγόταν σαν να διαλύεται, ενώ είναι ακόμα άγνωστο από ποιο σημείο απογειώθηκε το ελικόπτερο.

Ποιος ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ
Ο Κόμπι Μπράιαντ, γιος του καλαθοσφαιριστή του NBA Τζο Μπράιαντ —και ο νεότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας—, γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από την ηλικία των τριών ετών. Σύμφωνα με την οικογένειά του, από μικρός θαύμαζε του Λος Αντζελες Λέικερς και το όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα τους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε το «εισιτήριό» του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειό του, το Lower Merion High School. Όλη η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ αφιερώθηκε στους Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προς τιμήν του, το 2017, απέσυραν τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24 που φόρεσε κατά τη συναρπαστική διαδρομή του με την ομάδα.

Tweet του Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
Για τη συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε ανάρτηση στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. «Υπάρχουν αναφορές ότι ο μεγάλος του μπάσκετ Κόμπι Μπράιαντ και τρεις ακόμη σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Αυτά είναι απαίσια νέα» ανέφερε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.