ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέο «όχι» για άδεια από τους δικαστές του Βόλου
Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέο «όχι» για άδεια από τους δικαστές του Βόλου
(Φωτ.: Αναδημοσίευση από neaselida.gr)
23 Ιαν
0
Σχόλια

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέο «όχι» για άδεια από τους δικαστές του Βόλου

Απορριπτική ήταν η απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου και στο νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση πολυήμερης άδειας με παραμονή στο σπίτι του στην Αττική.

Με το υπ’ αριθμόν 10/2020 βούλευμά του, το δικαστικό συμβούλιο Βόλου απέρριψε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, που είχε προσφύγει στο συμβούλιο, μετά την απόρριψη του σχετικού αιτήματός του από το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών Κασσαβετείας. Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» υπέβαλε αίτηση στο πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών πολύ πριν την εορταστική περίοδο, ώστε να του χορηγηθεί άδεια διάρκειας εννέα ημερών, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» κρατείται στις αγροτικές φυλακές Κασσαβετείας Βόλου από τον Αύγουστο του 2018, όταν μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι το πειθαρχικό συμβούλιο του ειδικού αγροτικού καταστήματος κράτησης των φυλακών Κασσαβετείας είχε λάβει αρνητική απόφαση και είχε απορρίψει το αίτημα ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, ώστε το θέμα να παραπεμφθεί στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο απέρριψε εκ νέου το αίτημα. Έχουν προηγηθεί από το δικαστικό συμβούλιο Βόλου άλλες τρεις απορριπτικές αποφάσεις, σε αντίστοιχα αιτήματα του Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας από τις φυλακές Κασσαβετείας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.