ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying
16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying
(Φωτ.: thebest.gr)
25 Σεπ
0
Σχόλια

16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα λόγω bullying

Στην απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα μετά από το ξυλοδαρμό αλλά και την διαπόμπευση του μέσω του διαδικτύου από τους συμμαθητές του. Αυτό καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού οι οποίοι μάλιστα το πρωί της Δευτέρας πήγαν στην Εισαγγελία Πατρών προκειμένου να καταθέσουν κι επισήμως τις καταγγελίες τους, ενώ ενημέρωσαν σχετικά και την διεύθυνση του σχολείου.

Το παιδί είναι μαθητής της πρώτης λυκείου και σύμφωνα με τους γονείς του, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού του.

Ευτυχώς όμως το γάβγισμα του σκύλου της οικογένειας υποψίασε τους γονείς. Ο πατέρας του έτρεξε στην ταράτσα και αντίκρισε το παιδί του στην άκρη της ταράτσας να κοιτάει το κενό και να κλαίει. «Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο instagram», δηλώνει ο ίδιος μιλώντας στο Lepanto. Σύμφωνα με τους γονείς ο 16χρονος είχε απομονωθεί και είχε κλειστεί στο δωμάτιό του χωρίς να θέλει να φάει για τρεις μέρες.

«Χτες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά. Στη συνέχεια μου λέει: Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις», δήλωσε σχετικά η μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας δεν έχει ενημερωθεί για το συμβάν από τον διευθυντή του σχολείου.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.