ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Λoχίας έσπασε με τα χέρια του 2 πόρτες, για να σώσει άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του (βιντεο)
Λoχίας έσπασε με τα χέρια του 2 πόρτες, για να σώσει άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του (βιντεο)
(Φωτ.: xanthinews.gr)
26 Αυγ
0
Σχόλια

Λoχίας έσπασε με τα χέρια του 2 πόρτες, για να σώσει άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του (βιντεο)

Ο λοχίας ΕΠΟΠ (ΠΖ) Χ. Γ. ήταν ο προχθεσινός «ήρωας» που είδε πρώτος τον άτυχο άνδρα που ζαλίστηκε και έπεσε από το μπαλκόνι του να καλεί σε βοήθεια. Ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια κι έκανε βόλτα με τα παιδιά του, άκουσε φωνές και είδε κρεμασμένο τον άνθρωπο από το μπαλκόνι.

Άφησε τα παιδιά του στο παρακείμενο κατάστημα υπολογιστών, πέρασε απέναντι, έσπασε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και την πόρτα της οικίας και άρπαξε από τα χέρια τον συμπολίτη του. Στην συνέχεια συνέδραμαν και άλλοι δύο περαστικοί για να τον ανεβάσουν στο μπαλκόνι. Όμως δεν τελείωσε εκεί το επεισόδιο μιας και χρειάστηκε ο ίδιος λοχίας να του κάνει και ΚΑΡΠΑ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, αφού όταν τον τράβηξαν επάνω έπαθε καρδιακό επεισόδιο.

Ο λοχίας από την προσπάθεια να ανοίξει τις πόρτες τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε στην συνέχεια να μεταβεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να του περιθάλψουν το αριστερό χέρι.

Πηγή: xanthinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.