ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θρήνος στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα — Ένας 14χρονος νεκρός
Θρήνος στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα — Ένας 14χρονος νεκρός
(Φωτ.: lamiareport.gr)
09 Αυγ
0
Σχόλια

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδιά με ποδήλατα — Ένας 14χρονος νεκρός

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η βόλτα με τα ποδήλατα για πέντε παιδιά από τον Καραβόμυλο του νομού Φθιώτιδας, καθώς αυτοκίνητο παρέσυρε την παρέα με αποτέλεσμα ένας 14χρονος να χάσει τη ζωή του.

Το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:00 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός έπεσε πάνω στα παιδιά. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ένας 14χρονος, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Η παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα, -που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν πέντε και είχαν φώτα μπρος και πίσω-, κινούνταν στο δρόμο Αχινού–Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του «Γκλαντζούνη», όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα LamiaReport, ο 44χρονος οδηγός φέρεται να είδε τα παιδιά την τελευταία στιγμή, ωστόσο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο, ενώ χτύπησε και το τρίτο.

Ο δίδυμος αδελφός του 14χρονου που σκοτώθηκε, καθώς και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους, τη «γλίτωσαν» την τελευταία στιγμή.

Αρκετοί κάτοικοι του χωριού, ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γιατρός έσπευσαν να βοηθήσουν το βαρύτατα τραυματισμένο παιδί όταν έγινε το τροχαίο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να σώσουν το παιδί αλλά παρότι ο 14χρονος έφτασε στα επείγοντα και διασωληνώθηκε αμέσως, τελικά κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Πηγή: www.cnn.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.