ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ομολόγησε ο 27χρονος — Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε
Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ομολόγησε ο 27χρονος — Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε
(Φωτ.: news24/7.gr)
17 Ιούλ
0
Σχόλια

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ομολόγησε ο 27χρονος — Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο, τη μαχαίρωσε και την έπνιξε

Σοκ προκαλούν οι πρώτες πληροφορίες για τα όσα φέρεται να ομολόγησε ο 27χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr, ο παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών Κρητικός από το Μάλεμε που μένει στην περιοχή της Κισάμου, χτύπησε την άτυχη γυναίκα «δυο τρεις φορές πάνω κάτω» με το αυτοκίνητό του, αφού την είχε δει στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια την έκλεισε στο πορτ-μπαγκάζ, όταν όμως αυτή άρχισε να χτυπάει για βοήθεια, την μαχαίρωσε προκειμένου να την «εξουδετερώσει». Η 60χρονη συνέχισε παρόλα αυτά να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, έως ότου εκείνος την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Το κίνητρο του δράστη φέρεται πως ήταν σεξουαλικό, όπως μεταδίδει το flashnews.gr. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας αλλοδαπός που εργαζόταν για τον 27χρονο και φέρεται να τον βοήθησε να μεταφέρει τη σορό της άτυχης γυναίκας στην τεχνητή σπηλιά που είχαν δημιουργήσει οι Γερμανοί κατά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Suzanne Eaton εξαφανίστηκε στις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε στις 9 του μήνα, ύστερα από μία πρωτοφανή κινητοποίηση των αρχών στην Κρήτη, με την ενεργή συμμετοχή πολλών εθελοντών και ενώ η υπόθεση είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις και σε πολλά διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και μέσα.

Τα ίχνη του αυτοκινήτου του κοντά στο παλιό πολυβολείο φαίνεται πως ήταν και αυτά που «πρόδωσαν» τον 27χρονο, ο οποίος από την αρχή είχε βρεθεί στη λίστα υπόπτων της Ασφάλειας Χανίων, βάσει του ιστορικού και του ψυχολογικού προφίλ του. Σύμφωνα με κρητικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι είναι «ηδονοβλεψίας». Μια σειρά από αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στη συνέχεια κατά την ανάκρισή του, οδήγησαν στην προφορική ομολογία του φριχτού εγκλήματος.

Πηγή: news247.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.