ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ερχονται εργασίες στο οδικό δίκτυο της Αθήνας — Σε ποιες περιοχές θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας
Ερχονται εργασίες στο οδικό δίκτυο της Αθήνας — Σε ποιες περιοχές θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας
(Φωτ.: cnn.gr)
13 Ιούλ
0
Σχόλια

Ερχονται εργασίες στο οδικό δίκτυο της Αθήνας — Σε ποιες περιοχές θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας

Αρκετή υπομονή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας για την επόμενη εβδομάδα, καθώς από αύριο και ως τις 18 του μηνός, θα ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, κάτι που θα φέρει τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Οι Δήμοι στους οποίους θα γίνουν οι εργασίες, όπως ανακοίνωσε η τροχαία, είναι οι δήμοι Αθηναίων, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Καισαριανής, Αμαρουσίου, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Περάματος, Χαλανδρίου, Φιλοθέης,Ψυχικού, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά οι μέρες και ώρες εργασιών ανά δρόμους:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Αλίμου–Κατεχάκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πίνδου έως τα φανάρια Καισαριανής, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13 και 14 Ιουλίου και κατά τις ώρες 08:30 έως 17:00.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη έως το ύψος της σηματοδότησης ΒΙΠΑΣ, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 15 και 16 Ιουλίου και κατά τις ώρες 08:30 έως 17:00.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Κατεχάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πεντέλης, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13 και 14 Ιουλίου και κατά τις ώρες 08:30 έως 17:00.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Αθηνών, από το ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Θηβών, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 17 και 18 Ιουλίου και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:30.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιωάννη Φιξ έως το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Ελευθερίας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 20 και 21 Ιουλίου και κατά τις ώρες 08:30 έως 15:00.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.