ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απολογήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
Απολογήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ
19 Ιούν
0
Σχόλια

Απολογήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τη ληστεία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης βρέθηκαν χτες το πρωί οι τρεις συλληφθέντες για την επεισοδιακή ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής ανεφοδιασμού μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ), που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι κατηγορούμενοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, μεταφέρθηκαν κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια, ενώ όση ώρα θα απολογούνταν στον ανακριτή, αλληλέγγυοι είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω στο δικαστικό μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης.

Σε κείμενο που υπογράφουν οι διωκόμενοι και αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου, οι ίδιοι δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι παραμένουν δυνατοί, «με την αξιοπρέπειά μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας».

Σύμφωνα με τη δίωξη που τους ασκήθηκε, κατηγορούνται κατά περίπτωση για ληστεία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, όπως επίσης για πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράνομη οπλοφορία και κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Πηγή: zougla.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.