ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου»: Ο Βασίλης Παλαιοκώστας εξέδωσε βιβλίο για τη ζωή του
«Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου»: Ο Βασίλης Παλαιοκώστας εξέδωσε βιβλίο για τη ζωή του
(Φωτ.: trikalaola.gr)
13 Ιούν
0
Σχόλια

«Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου»: Ο Βασίλης Παλαιοκώστας εξέδωσε βιβλίο για τη ζωή του

Ο Έλληνας «Ρομπέν των φτωχών» και επικηρυγμένος ληστής τραπεζών, Βασίλης Παλαιοκώστας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μετά την κινηματογραφική απόδρασή του το 2009, κυκλοφόρησε χτες Τετάρτη το βιβλίο του με τίτλο Μια φυσιολογική ζωή. Δράσεις και αποδράσεις ενός επικηρυγμένου, από τις εκδόσεις των Συναδέλφων.

Σε όλη της διάρκεια της δράσης του, ο Παλαιοκώστας φέρεται να μοίραζε σε φτωχούς και αδύναμους πολίτες χρήματα από τις ληστείες, ενώ ποτέ δεν χρησιμοποίησε το όπλο του εναντίον οποιουδήποτε. Στον καταζητούμενο δραπέτη χρεώθηκαν και άλλες ληστείες, με τον ίδιο να τις αρνείται κατηγορηματικά, επιμένοντας ότι έκανε μόνο ληστείες τραπεζών.

Όσον αφορά στην απαγωγή του επιχειρηματία Χαΐτογλου, ο καταζητούμενος εξηγεί πώς και γιατί την έκανε, ενώ ο ίδιος ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι ποτέ δεν τον κακομεταχειρίστηκαν στη διάρκεια της «κράτησής» του. Ωστόσο, η απαγωγή αυτή βάρυνε το ήδη βαρύ κατηγορητήριο, με τελική ποινή 58 χρόνια κάθειρξη.

Πηγή: cnn.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.