ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα — Τραυματίας 19χρονος από επίθεση με μαχαίρι
Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα — Τραυματίας 19χρονος από επίθεση με μαχαίρι
(Φωτ.: kallitheaonline.gr)
10 Ιούν
0
Σχόλια

Αιματηρή συμπλοκή στην Καλλιθέα — Τραυματίας 19χρονος από επίθεση με μαχαίρι

Τον Χάρο με τα μάτια τους στο πρόσωπο ενός 20χρονου αλλοδαπού είδε μια παρέα νεαρών Ελλήνων τη νύχτα στην Καλλιθέα.

Λίγο πριν τη μια τη νύχτα του Σαββάτου μια παρέα πέντε νεαρών Ελλήνων, τριών αγοριών και δύο κοριτσιών, επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο.

Η παρέα κινούνταν επί της οδού Ματζαγριωτάκη όταν στην συμβολή με την οδό Γρυπάρη πέρασαν από δίπλα τους δύο νεαροί αλλοδαποί.

Ο ένας χτύπησε προκλητικά με το σώμα του τον ώμο του μικρότερου αγοριού από την παρέα, ο 19χρονος Έλληνας της παρέας έσπευσε να τον προστατεύσει, ακολούθησε συμπλοκή και πριν προλάβει να αντιδράσει, ο 20χρονος αλλοδαπός τράβηξε μαχαίρι και μαχαίρωσε εννέα φορές τον νεαρό Έλληνα.

Η μια από τις εννέα μαχαιριές βρήκε τον 19χρονο λίγα εκατοστά κάτω από την καρδιά.

Οι δύο αλλοδαποί διέφυγαν από το σημείο, αφήνοντας πίσω τους αιμόφυρτο τον 19χρονο. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία απέκλεισε το σημείο για αρκετές ώρες για λήψη αποτυπωμάτων και άλλων στοιχείων, ενώ ο 19χρονος διεκομίσθη αρχικά στο «Γ.Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο για μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους ιατρούς ο 19χρονος μάλλον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά αναμένεται το τελικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο 19χρονος έλαβε μέρος στις Πανελλαδικές για να πραγματοποιήσει το όνειρο και να μπει στην Ιατρική και όλοι μιλούν για ένα παιδί το οποίο μελετούσε συνεχώς και δεν ενοχλούσε κανέναν.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση ενώ η Ασφάλεια Καλλιθέας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο αλλοδαποί ελάχιστη ώρα πριν την φονική επίθεση, επιχείρησαν να επιτεθούν σε δύο ακόμα νεαρούς στην ίδια περιοχή. Οι δύο νεαροί όμως είχαν μαζί τους σκυλιά, απείλησαν τους δράστες ότι θα τα απελευθερώσουν και οι δύο αλλοδαποί απομακρύνθηκαν.

«Θα τους βρούμε» — Ανθρωποκυνηγητό για τον «ψηλό» και τον «κοντό»
Αποφασισμένοι να βρουν και να οδηγήσουν σε Εισαγγελέα και Ανακριτή τους δράστες της φονικής επίθεσης σε βάρος της παρέας των πέντε νεαρών τη νύχτα του Σαββάτου, είναι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας.

Από την αστυνομική έρευνα μέχρι στιγμής έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία επιτρέπουν στους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η υπόθεση θα εξιχνιασθεί λίαν συντόμως.

Σημειώνεται ότι έχουν ληφθεί αποτυπώματα από σχεδόν κάθε επιφάνεια με την οποία ήρθαν σε επαφή οι δράστες στην περιοχή που έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό, ακόμα και από τα ρούχα του 19χρονου ο οποίος δέχθηκε τις εννέα μαχαιριές. Ενώ, έχει συγκεντρωθεί υλικό από σχεδόν όλες τις κάμερες της περιοχής και ταυτόχρονα φιλτράρονται και διασταυρώνονται όλες οι διαθέσιμες μαρτυρίες.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των ιατρών και του «Γ. Γεννηματάς» και του «Ιπποκράτειου», οι οποίοι έπεσαν κυριολεκτικά επάνω στον 19χρονο καθώς έβλεπαν ότι η ζωή του νεαρού κρεμόταν από μια κλωστή, ενώ σωτήρια ήταν η χεΙρουργική επέμβαση στο «Ιπποκράτειο» στην οποία υποβλήθηκε ο 19χρονος. Αν δεν γινόταν η επέμβαση αυτή, μαρτυρούν οι ιατροί, ο νεαρός δεν θα ζούσε.

Οι ιατροί μιλούν για ένα μεγάλο τραύμα λίγα εκατοστά από την καρδιά, οκτώ τραύματα από μαχαίρι μικρού μήκους από την μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς και ένα μικρό κόψιμο στο πηγούνι του νεαρού. Οι ίδιοι οι ιατροί από την εμπειρία τους εκτιμούν ότι ο δράστης έχει επαναλάβει την πράξη αυτή καθώς όπως αναφέρουν «ήξερε πολύ καλά τι έκανε».

Πηγή: Μάνος Μεϊμαράκης / kallitheaonline.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.