ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πνίγηκε 50χρονος άνδρας στην Σπιάτζα στο νομό Ηλείας
Πνίγηκε 50χρονος άνδρας στην Σπιάτζα στο νομό Ηλείας
(Φωτ.: thebest.gr)
07 Ιούν
0
Σχόλια

Πνίγηκε 50χρονος άνδρας στην Σπιάτζα στο νομό Ηλείας

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην περιοχή του Πύργου, ο θάνατος ενός 50χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε  την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στις 19:00, πνιγμένος στην περιοχή Λέτρινα 15 στη Σπιάτζα. Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα βρήκαν περίοικοι που περνούσαν από το σημείο και έσπευσαν να τον τραβήξουν προς την ακτή, ειδοποιώντας παράλληλα και το ΕΚΑΒ.

Οι κάτοικοι της περιοχής κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον σώσουν ενώ την ίδια προσπάθεια έκαναν και οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά και όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε στο νερό σε ύπτια θέση. Ο 50χρονος ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόνιμος κάτοικος της περιοχής, και οι περίοικοι έχουν συγκλονιστεί από την κατάληξή του. Προανάκριση για το περιστατικό του πνιγμού διενεργεί το Λιμεναρχείο Κατακόλο.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.