ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Αδίστακτοι και επικίνδυνοι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κακοποιοί που απέδρασαν από το Μεταγωγών
Αδίστακτοι και επικίνδυνοι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κακοποιοί που απέδρασαν από το Μεταγωγών
(Φωτ.: lamiareport.gr)
04 Ιούν
0
Σχόλια

Αδίστακτοι και επικίνδυνοι, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κακοποιοί που απέδρασαν από το Μεταγωγών

Επικίνδυνοι χαρακτηρίζονται από την ΕΛΑΣ οι τρεις Αλβανοί που διαφεύγουν ακόμη της σύλληψης, μετά την κινηματογραφική απόδραση που έλαβε χώρα λίγο μετά τις 03:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας από το κτίριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Ο ένας από τους τρεις δραπέτες ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία και πιο συγκεκριμένα για τη δολοφονία του νεαρού σεφ στην Καισαριανή τον Ιούνιο του 2012.

Τότε, μαζί με συνεργούς του, είχαν επιχειρήσει να αρπάξουν από πυλωτή πολυκατοικίας το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 30χρονου σεφ, ο οποίος στη θέα των ληστών επιχείρησε μαζί με τον αδερφό του να τους σταματήσει, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ εναντίον τους και να σκοτωθεί ο άτυχος άνδρας, ενώ ο αδερφός του τραυματίστηκε βαριά.

Ο δεύτερος από τους δραπέτες έγινε γνωστός από τη ληστεία, τον Απρίλιο του 2018, στη βίλα του Λευτέρη Πανταζή στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Τότε, μαζί με συνεργούς του, είχαν εισβάλει στην πολυτελή μονοκατοικία, είχαν ακινητοποιήσει τις δύο οικιακές βοηθούς του και είχαν αρπάξει περίπου 1.000 ευρώ και δεκάδες ρολόγια από την προσωπική συλλογή του δημοφιλούς τραγουδιστή, που έλειπε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό. Μάλιστα, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς την ώρα που πραγματοποιούσαν ληστεία σε σπίτι στον Άλιμο, έχοντας δέσει χειροπόδαρα μία γυναίκα και τον γιο της, ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή στο διαμέρισμα τους.

Τέλος, ο τρίτος δραπέτης που διαφεύγει της σύλληψης, είναι υπόδικος για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία, ενώ φέρεται να ανήκει στην ομάδα «νονού» της νύχτας. Και οι τρεις κακοποιοί χαρακτηρίζονται από την ΕΛΑΣ ως αδίστακτοι, ενώ φέρουν και τον οπλισμό που άρπαξαν από τους αστυνομικούς κατά την απόδραση τους.

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.