ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Οι κλήσεις στο... δρόμο για το Ευρωπαϊκό
Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Οι κλήσεις στο… δρόμο για το Ευρωπαϊκό
(Φωτο: EUROKINISSI)
17 Δεκ
0
Σχόλια

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Οι κλήσεις στο… δρόμο για το Ευρωπαϊκό

Σε ρυθμούς Εθνικών ομάδων μπαίνει η ελληνική υδατοσφαίριση. Μετά την έναρξη της προετοιμασίας των ανδρών, ήρθε η ώρα να γίνουν γνωστές οι πολίστριες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» ενόψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Φούντσαλ της Πορτογαλίας από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της πρωταθλήτρια κόσμου έκανε γνωστές τις επιλογές του για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδα πόλο γυναικών. Με αυτές τις παίκτριες ο Χάρης Παυλίδης έχει δώσει ραντεβού για την πρώτη προπόνηση το πρωί της Δευτέρας (22/12, 8:00).

Σημειώνεται πως η Εθνική ομάδα γυναικών στην Πορτογαλία θα βρεθεί αντιμέτωπη στον όμιλο με τις Γαλλία, Σλοβακία και Γερμανία.

Οι κλήσεις του Χάρη Παυλίδη για την προετοιμασία ενόψει Ευρωπαϊκού:

Άλιμος: Αφροδίτη Μπιτσάκου, Μαρία Πάτρα

Γλυφάδα: Ελένη Γρηγοροπούλου, Νικολέτα Κυριακοπούλου, Ραφαέλα Σαλταμανίκα

Εθνικός: Ανδρονίκη Καραγιάννη, Αλεξία Τζούρκα

Βουλιαγμένη: Ευαγγελία Καρύτσα, Νεφέλη Κρασσά, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Φουντωτού

Ολυμπιακός: Ντένια Κουρέτα, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Βασιλική Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά

Σαμπαντέλ: Αθηνά Γιαννοπούλου

Φερεντσβάρος: Ελευθερία Πλευρίτου

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.