ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Απαγορευτικό απόπλου και προβλήματα στις πτήσεις λόγω θυελλωδών ανέμων
Απαγορευτικό απόπλου και προβλήματα στις πτήσεις λόγω θυελλωδών ανέμων
(Φωτ.: news.gr )
05 Μάι
0
Σχόλια

Απαγορευτικό απόπλου και προβλήματα στις πτήσεις λόγω θυελλωδών ανέμων

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό, στο λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται από το πρωί τα δρομολόγια για Κυκλάδες καθώς τα δρομολόγια με τα ταχύπλοα. Από το λιμάνι της Ραφήνας εκτελέστηκαν μόνο τα δρομολόγια μέχρι την Άνδρο.

Κλειστό είναι και το λιμάνι του Λαυρίου.

Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων στην Κρήτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, σε ισχύ βρίσκεται το απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από το Ηράκλειο προς τα νησιά των Κυκλάδων.

Ακυρώθηκαν και άλλαξαν δρομολόγιο πτήσεις στα Χανιά — Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα Χανιά έχουν προκαλέσει προβλήματα και στις πτήσεις. Όπως αναφέρει τo flashnews.gr αρκετές ήταν οι πτήσεις με προορισμό τα Χανιά οι οποίες από το πρωί, αναγκάστηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, να αλλάξουν δρομολόγιο ενώ υπήρξαν και ακυρώσεις δύο πτήσεων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο Ηράκλειο προσγειώθηκε το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χανίων, λόγω όμως των καιρικών συνθηκών αποφασίστηκε να αλλάξει δρομολόγιο και να πάει στο Ηράκλειο.

Πηγή: kathimerini.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.