ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έληξε η ομηρία στη Νέα Σμύρνη μετά από 16 ώρες
Έληξε η ομηρία στη Νέα Σμύρνη μετά από 16 ώρες
(Φωτ.: Αναδημοσίευση από reader.gr)
25 Απρ
0
Σχόλια

Έληξε η ομηρία στη Νέα Σμύρνη μετά από 16 ώρες

Έληξε μετά από περίπου 16 ώρες η ομηρία σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης όπου ένας άνδρας κρατούσε όμηρο τον πατέρα του από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και τον απειλούσε με μαχαίρι.

Ο άνδρας, είχε ψυχολογικά προβλήματα και μετά από άγριο τσακωμό με τους γονείς του πέταξε την μητέρα του από το σπίτι και απειλούσε με μαχαίρι να σκοτώσει τον πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομηρία έληξε λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν στο διαμέρισμα μπήκαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ και αφόπλισαν τον 35χρονο.

Το χρονικό
Το θρίλερ της πολύωρης ομηρίας ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, όταν ο 35χρονος άνδρας καβγάδισε άγρια με τους γονείς του και σε κατάσταση αμόκ κλειδώθηκε με τον πατέρα του σε δωμάτιο του διαμερίσματος.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι νωρίτερα είχε διώξει από το σπίτι την μητέρα του ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει μόνη της από τον 35χρονο ενώ προσπαθούσε να την κλειδώσει κι αυτή στο δωμάτιο.

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.