ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ο γκριζομάλλης «πορτιέρης» στην ομιλία Τσακαλώτου: «Η κυρία δεν περνάει, είναι δεξιά και φασίστρια» (βίντεο)
Ο γκριζομάλλης «πορτιέρης» στην ομιλία Τσακαλώτου: «Η κυρία δεν περνάει, είναι δεξιά και φασίστρια» (βίντεο)
10 Απρ
0
Σχόλια

Ο γκριζομάλλης «πορτιέρης» στην ομιλία Τσακαλώτου: «Η κυρία δεν περνάει, είναι δεξιά και φασίστρια» (βίντεο)

Κάθε άλλο παρά ανοιχτή ήταν, σύμφωνα με ομάδα που επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, η εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση «Για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη», που έλαβε χώρα στο «Ολύμπιον», είχε «διαφημιστεί» ως ανοικτή.

Παρά ταύτα, όταν μια ομάδα διαμαρτυρόμενων έφτασε στο «Ολύμπιον» και επιχείρησε να μπει στον χώρο, ήρθε αντιμέτωπη με… face control.

«Έχουμε και τον κύριο εδώ για face control»
Σε ένα από τα βίντεο από τις αποδοκιμασίες, που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζεται μια γυναίκα που προσπαθεί να μπει στην αίθουσα και έπεσε στην «πόρτα» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φοβάστε πάρα πολύ.Έμαθα ότι είναι ανοιχτή η εκδήλωση και δεν μας αφήνουν να περάσουμε. Τελικά δεν ήταν ποτέ ανοιχτή, κλειστή ήταν», είπε η συγκεκριμένα γυναίκα.

Απευθυνόμενη σε έναν άνδρα με αλογοουρά, που έδειχνε να έχει το… πρόσταγμα αναφορικά με το ποιοι μπορούν να μπουν στο «Ολύμπιον», η ίδια γυναίκα είπε:

«Έχουμε και τον κύριο εδώ για face control, λες και με ξέρει».

«Γιατί είσαι δεξιά και φασίστρια»
Ο εν λόγω άνδρας απάντησε λέγοντας «ας κάνει το σόου της εδώ η κυρία» και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γυναίκα: Κανένα σόου, μπορώ να περάσω;
Άνδρας: Όχι.
Γ: Α, μπράβο, ξαναπείτε το στην κάμερα.
Α: Δεν μπορεί να περάσει.
Γ: Γιατί;
A: Γιατί είσαι δεξιά και φασίστρια.
Γ: Μπράβο, ορίστε, ο Έλληνας είναι δεξιός και φασίστας!

Αποδοκιμασίες κατά Τσακαλώτου
Οι διαδηλωτές νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μόλις οι διαδηλωτές είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από τον χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.