ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας, περιοχές στην Αττική
Χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας, περιοχές στην Αττική
(Φωτ.: newpost.gr)
06 Απρ
0
Σχόλια

Χωρίς ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας, περιοχές στην Αττική

Η επέλαση της κακοκαιρίας, και η νεροποντή που έφερε, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τον Ρ/Σ ΣΚΑΪ, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περiοχές στο Νέο Βουτζά και τη Σαρωνίδα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν σε αρκετές ακόμη περιοχές, όπως στου Ζωγράφου, στο Μάτι και στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές πολιτών στο Twitter, διακοπές ρεύματος έγιναν και στην Κερατέα, το Πόρτο Ράφτη και την Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, τα προβλήματα, σε μεγάλο βαθμό, οφείλονται σε βλάβη που προκλήθηκε στο δίκτυο Παλλήνης, Γέρακα και Ραφήνας. Τις τελευταίες ώρες συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την επισκευή της βλάβης και την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έχει φέρει και ισχυρούς ανέμους που προκάλεσαν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, στον Αργοσαρωνικό και στο Ρίο–Αντίρριο. Οι αρμόδιοι καλούν τους ταξιδιώτες να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία για να ενημερώνονται για τα δρομολόγιά τους. Υπενθυμίζεται ότι —για μια ακόμη φορά φέτος— σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία καταγράφονται στην Κρήτη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.