ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Έφοδος Ρουβίκωνα σε βιομηχανία εμφιάλωσης νερού στην Κηφισιά
Έφοδος Ρουβίκωνα σε βιομηχανία εμφιάλωσης νερού στην Κηφισιά
(Φωτ.: in.gr)
04 Απρ
0
Σχόλια

Έφοδος Ρουβίκωνα σε βιομηχανία εμφιάλωσης νερού στην Κηφισιά

Έφοδο στα γραφεία εταιρείας εμφιάλωσης νερού πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας, με τα μέλη του να πετούν τρικάκια και να γράφουν συνθήματα στην πρόσοψη του κτιρίου.

Αφορμή για το νέο «χτύπημα» του Ρουβίκωνα είναι ο τραυματισμός ενός εργαζόμενου.

Σε ανάρτηση της συλλογικότητας σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται πως: «Στις 6 Μαρτίου 2019 στη βιομηχανία εμφιαλωμένων νερών, κινδύνευσε να χάσει το πόδι του εργάτης οδηγός φορτηγού που εκτελούσε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων με λίγες μόνο ώρες ξεκούρασης ενδιάμεσα. Ο σοβαρότατος τραυματισμός του οδηγού που τον καθήλωσε επι τρεις μήνες σε ακινησία είναι ένα ακόμα γεγονός που έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο θανάτων, ακρωτηριασμών και μη αναστρέψιμων βλαβών».

«Οι νεκροί ή τραυματισμένοι διανομείς, οι εργάτες οικοδομής, οι υπάλληλοι στην καθαριότητα, οι οδηγοί μεταφορείς, οι σκλάβοι στην τουριστική βιομηχανία είναι λεφτά χαμένα και νούμερα για τα αφεντικά, στατιστικές καταγραφές για θεσμικά όργανα, για εμάς όμως είναι άνθρωποι που δεν θα γυρίσουν σπίτι τους στο τέλος της ημέρας, είναι κομμάτι από εμάς, είμαστε εμείς οι ίδιοι».

Πηγή: in.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.