ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χάλκινο η 4Χ100μ. μικτή ομαδική mixed στο ευρωπαϊκό Κ23, στην 6η θέση η Ελλάδα στα μετάλλια
Χάλκινο η 4Χ100μ. μικτή ομαδική mixed στο ευρωπαϊκό Κ23, στην 6η θέση η Ελλάδα στα μετάλλια
(Photo credits: ΚΟΕ)
27 Ιούν
0
Σχόλια

Χάλκινο η 4Χ100μ. μικτή ομαδική mixed στο ευρωπαϊκό Κ23, στην 6η θέση η Ελλάδα στα μετάλλια

Με το χάλκινο μετάλλιο από την εθνική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ. μικτή ομαδική mixed, έκλεισε για τα ελληνικά χρώματα η υπέροχη πρώτη ημέρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Σαμορίν της Σλοβακίας.

Η εθνική ομάδα αποτελούμενη από τους Απόστολο Σίσκο (αντικατέστησε τον Φίλλιπος Ανδριαδάκη), Μάριο Ζαφειρόπουλο, Γεωργία Δαμασιώτη και Άννα Βλάχου, τερμάτισε σε 3:48.54 και στην 3η θέση, δίνοντας μάχη μέχρι το τέλος για μια υψηλότερη θέση, απέναντι στην 4άδα της Πολωνίας (3:48.25) και της Μεγάλης Βρετανίας (3:48.27).

Μάλιστα η Αννα Βλάχου κολυμπώντας το πρώτο 50άρι στο ελεύθερο σε 26.05, γύρισε πρώτη στα 350μ., όμως δεν άντεξε, το δεύτερο 50άρι της ήταν στα 29.32, με την Ελλάδα να υποχωρεί στην 3η θέση. Ο χρόνος της ελληνικής ομάδας αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ νέων, βελτιώνοντας τα 3:52.00 του προκριματικού.

Στην 6η θέση του πίνακα μεταλλίων

Το τέλος της ημέρας βρήκε την Ελλάδα να έχει συγκομιδή τεσσάρων μεταλλίων, ενός χρυσού, ενός ασημένιου και δύο χάλκινων, που τη φέρνουν στην περίοπτη 6η θέση του πίνακα μεταλλίων.

 

Photo credits: ΚΟΕ
Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.