ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρέμβαση Αποστολάκη στο ΝΑΤΟ για την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας
Παρέμβαση Αποστολάκη στο ΝΑΤΟ για την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας
(Φωτ.: newsit.gr)
21 Μαρ
0
Σχόλια

Παρέμβαση Αποστολάκη στο ΝΑΤΟ για την τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη για την φωτογραφία με τους Τούρκους δύτες που κρατούν μία τουρκική σημαία στον βυθό της Σούδας.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στους λογαριασμούς στο twitter του υπουργείου Εθνική Άμυνας της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ και ο Ευάγγελος Αποστολάκης ζήτησε να αφαιρεθεί.

«Σχετικά με υποβρύχια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του twitter της Διοίκησης ΝΑΤΟ Allied Maritime Command (MARCOM), η οποία απεικονίζει δύτες με τουρκική σημαία και φέρεται να έχει ληφθεί στη διάρκεια της Νατοϊκής άσκησης «ΑΡΙΑΔΝΗ-19», μετά από εντολή του ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, το ΓΕΝ παρενέβη και αφαιρέθηκε από τον παραπάνω λογαριασμό. Παράλληλα οι ελληνικές αρχές προέβησαν σε σχετικές επισημάνσεις σε επίπεδο Συμμαχίας», ανέφερε σε ανακοίνωση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η άσκηση «Αριάδνη» ξεκίνησε ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 Μαρτίου και σ’ αυτήν συμμετέχουν και τουρκικές δυνάμεις.

Πηγή: skai.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.