ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μέλη του Ιερού Λόχου σταματούν παράσταση που έβριζε τα Θεία στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)
Μέλη του Ιερού Λόχου σταματούν παράσταση που έβριζε τα Θεία στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)
17 Μαρ
0
Σχόλια

Μέλη του Ιερού Λόχου σταματούν παράσταση που έβριζε τα Θεία στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Μέλη του Ιερού Λόχου 2012 διακόπτουν την παράσταση Πυρκαγιές του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης την ώρα που παιζόταν στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης από το στόμα ενός ηθοποιού έβγαιναν άκρως αποκρουστικές εκφράσεις για τα Θεία.

«Ενημερωθήκαμε, ότι στη θεατρική παράσταση Πυρκαγιές του Κρατικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης που παίζεται στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, του λιβανοκαναδού συγγραφέα Ουασντί Μουαουάντ (προφανώς μουσουλμάνου), ο νεαρός ηθοποιός Χαλκιάς Ορέστης (υποδύεται τον Σιμόν), χωρίς καμία αιτία, ακούγεται επί λέξη να εκστομίζει διαδοχικά τις παρακάτω βλαστήμιες: “τον Χριστό και την Παναγία μου”, “γαμ* το καντήλι μου”, ξανά “γ* το καντήλι μου” και μετά από λίγο λέει ολόκληρη την βρισιά “γ* τον Χριστό μου”, “γ* την Παναγία μου”, αναφέρει ο Ιερός Λόχος σε σχετική ανακοίνωσή του.

Άμεσα σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, μέλη του Ιερού Λόχου επισκέφθηκαν στις 6 μμ το απόγευμα το Βασιλικό Θέατρο για να διαπιστώσουν αν ισχύουν οι πληροφορίες.

Πράγματι, λίγα μόλις λεπτά αφού ξεκίνησε η θεατρική παράσταση, ακούσαμε με τα ίδια μας τα αυτιά τον ηθοποιό που υποτίθεται υποδύεται το παιδί μιας που έχει πεθάνει ενώ ακούει την διαθήκη της στον συμβολαιογράφο, να φωνάζει δημόσια και προκλητικά τις παραπάνω βλασφημίες.

Άμεσα μέλη μας αλλά και άλλοι θεατές άρχιζαν να διαμαρτύρονται ενώ ο ηθοποιός συνέχιζε να κάθεται προκλητικά στην καρέκλα του αρνούμενος να ζητήσει συγνώμη».

Πηγή: hellas-now.com

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.