ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φίτσιου – Κοντού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
Φίτσιου – Κοντού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος
(Φωτο: gazzetta.gr)
01 Ιούν
0
Σχόλια

Φίτσιου – Κοντού κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Τη δική τους ιστορία συνεχίζουν να γράφουν η Ζωή Φίτσιου και η Μηλένα Κοντού, καθώς κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας του Πλόβντιβ.

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε με χρόνο 06:49.11. Την πρώτη θέση κατέλαβε το ολλανδικό ζευγάρι με 06:48.83, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ρουμάνες με χρόνο 06:51.96.

Λίγα λεπτά μετά την κούρσα έγινε κι απονομή των μεταλλίων με τις δύο Ελληνίδες να είναι φανερά χαρούμενες για τη νέα τους επιτυχία.

 

 

Πηγή: sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.