ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τσεχία: Τον κατασπάραξαν τα λιοντάρια που κρατούσε στην αυλή του
Τσεχία: Τον κατασπάραξαν τα λιοντάρια που κρατούσε στην αυλή του
(Φωτ.: protothema.gr)
06 Μαρ
0
Σχόλια

Τσεχία: Τον κατασπάραξαν τα λιοντάρια που κρατούσε στην αυλή του

Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε ένα λιοντάρι, που επιτέθηκε και κατασπάραξε τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος το κρατούσε σε ένα κλουβί, στο σπίτι του στην Τσεχία. Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε στον Μίκαλ Πράσεκ, όταν εκείνος μπήκε στο κλουβί, που είχε φτιάξει για το άγριο ζώο, στην αυλή του σπιτιού του, σε απόσταση 350 χλμ νοτιοανατολικά της Πράγας.

Ο 33χρονος είχε φέρει τα λιοντάρια από τη Σλοβακία το 2016, προκαλώντας σάλο στο χωριό του και μαγνητίζοντας την προσοχή των ΜΜΕ.

Αστυνομικοί σκότωσαν επίσης και μια λιονταρίνα. «Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού το λιοντάρι του τού επιτέθηκε» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λένκα Τζαβόρκοβα. «Η αστυνομία χρειάστηκε να πυροβολήσει δύο λιοντάρια, ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει τον άνδρα που ήταν μαζί με τα ζώα». Ο ίδιος είχε προσκαλέσει τους γείτονές του στον κήπο του για να δουν από κοντά τα άγρια ζώα, τα οποία κρατούσε παράνομα, αφού δεν είχε λάβει ποτέ την άδεια των αρχών, όπως αναφέρουν τσεχικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.