ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άντρα που είχε δολοφονηθεί έξω από το ΑΤ Ομόνοιας τον περασμένο Σεπτέμβρη
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άντρα που είχε δολοφονηθεί έξω από το ΑΤ Ομόνοιας τον περασμένο Σεπτέμβρη
(Φωτ.: iefimerida.gr)
01 Μαρ
0
Σχόλια

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άντρα που είχε δολοφονηθεί έξω από το ΑΤ Ομόνοιας τον περασμένο Σεπτέμβρη

Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος του 37χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε βραδινές ώρες στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Δράστης και θύμα ήταν τοξικομανείς.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 48χρονος Έλληνας που ήταν ο δράστης και το θύμα, εκείνο το βράδυ, περπατούσαν μαζί στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν για άγνωστη αιτία στην οδό Σωκράτους ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 37χρονο Πακιστανό και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας.

Το θύμα κατευθύνθηκε με κομμένο λαιμό έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, όπου έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες, κλοπές, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ το θύμα είχε κατηγορηθεί για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου, σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.