ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακά σωματεία της Λάρισας συνδιοργανώνουν με τοπικούς φορείς εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων
Ποντιακά σωματεία της Λάρισας συνδιοργανώνουν με τοπικούς φορείς εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων
30 Μάι
0
Σχόλια

Ποντιακά σωματεία της Λάρισας συνδιοργανώνουν με τοπικούς φορείς εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων «Ο Πόντος», ο Σύλλογος Ποντίων και Σπουδαστών Φοιτητών Λάρισας, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ο Δήμος Λαρισαίων και η Δημοτική Πινακοθήκη του μουσείου Γ. Ι. Κατσίγρα συνδιοργανώνουν εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τίτλο «Ένα μπαούλο αρροθυμίας…» την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 στις 20:30, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

Η εκδήλωση θα έχει αναφορές στην ιστορία του Πόντου και στην Μαύρη Βίβλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου μέσα από δρώμενα, απαγγελίες, μουσική, τραγούδια, χορούς και προβολή αρχειακού υλικού από το Σύλλογο Ποντίων Λάρισας.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η γενική γραμματέας της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», Λένα Σαββίδου.

Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων «Ο Πόντος», Σύλλογος Ποντίων και Σπουδαστών Φοιτητών Λάρισας, Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, Δήμος Λαρισαίων, Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα
30.05.2018 |20:30
Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.