ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τα 22α Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Πιερίας
Τα 22α Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Πιερίας
06 Αυγ
0
Σχόλια

Τα 22α Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Πιερίας

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας διοργανώνει τα 22α  Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα, τα οποία θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 στις 21:00. Ως χόρος διεξαγωγής έχει οριστεί ο προαύλιος χώρος του 6ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης.

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Αχιλλέας Βασιλειάδης στο τραγούδι, Γιώργος Στεφανίδης και Κώστας Σωπιάδης στη λύρα–τραγούδι, Κώστας Σιαμίδης στη λύρα, Κώστας Αντωνιάδης στο αρμόνιο και Φάνης Μεγαλόπουλος στο νταούλι.

Την ημέρα αυτή θα παρουσιαστούν και τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Γιάννης Κατωτοικίδης στο τραγούδι, Κώστας Παπουτσίδης στη λύρα, Γιάννης Αθανασιάδης στη λύρα και το τραγούδι, Ηλίας Ρακόπουλος στο αρμόνιο, Φάνης Μεγαλόπουλος και Σίμος Συμεωνίδης στο νταούλι.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Γιώργος Σοφιανίδης και Μάκης Λολοσίδης στο τραγούδι, Νίκος Ποσναχίδης και  Κώστας Παπουτσίδης στη λύρα, Μάριος Σαπανίδης στο αγγείο, Ηλίας Ρακόπουλος στο αρμόνιο, Φάνης Μεγαλόπουλος, Γιώργος Μιχαηλίδης και Σίμος Συμεωνίδης στο νταούλι.

Την ημέρα αυτή θα χορέψουν και τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

Τέλος, τη Δευτέρα 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Ποντιακή θεατρική παράσταση «Φέγγος ολημέρα» από τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη.

Ένωση Ποντίων Πιερίας
06.08.2018 |21:00
Ελεύθερη
6ο Δημοτικό σχολείου Κατερίνης
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.