ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τα «20α Ευξείνια» διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Ο Εύξεινος Πόντος»
Τα «20α Ευξείνια» διοργανώνει  η Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Ο Εύξεινος Πόντος»
31 Αυγ
0
Σχόλια

Τα «20α Ευξείνια» διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Ο Εύξεινος Πόντος»

Η Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Ο Εύξεινος Πόντος», διοργανώνει τα «20α Ευξείνια» από την Παρασκευή 31 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:00, στο πρώην στρατόπεδο «Μεγάλου Αλεξάνδρου» στο Δήμο Αμπελοκήπων–Μενεμένης.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα είναι  οι: Γώγος Ιωαννίδης και Ανέστης Βενετικίδης στη λύρα και το τραγούδι, Νίκος Αβραμίδης στη λύρα, Βασίλης Τοπαλίδης στο τραγούδι και Νίκος Παπουνίδης στο νταούλι.

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι: Γιώργος Πουλαντζακλής, Νίκος Δουλγερίδης και Πολύς Παυλίδης στη λύρα και το τραγούδι, Γιάννης Μυλωνάς στη λύρα, Ιωάννα Τσολερίδου στο τραγούδι και Χάρης Περπερίδης στο νταούλι.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αποτελείται από τους: Μπάμπη Ιορδανίδη και Κώστα Ζαπουνίδη στο τραγούδι, Φάνη Κουρουκλίδη και Γιώργο Ζαπουνίδη στη λύρα, Βασίλη Φωλίνα στο αγγείο και  Πανταζή Πονερίδη στο νταούλι.

 

Ένωση Ποντίων Μενεμένης «Ο Εύξεινος Πόντος»
31.08.2018 |20:00
Ελεύθερη
Πρώην στρατόπεδο «Μεγάλου Αλεξάνδρου» Δήμου Αμπελοκήπων–Μενεμένης
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.