ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συμπόσιο για την ποντιακή παράδοση στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη
Συμπόσιο για την ποντιακή παράδοση στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη
27 Απρ
0
Σχόλια

Συμπόσιο για την ποντιακή παράδοση στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency» στη Θεσσαλονίκη

Ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «Σέρρα» σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών Χορών «Κύκλος» διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Συμπόσιο για την ποντιακή παράδοση», την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στις 20:00, στο ξενοδοχείο «Hyatt Regency».

Προεδρεύων στο πάνελ θα είναι ο Επαμεινώνδας Φαχαντίδης, ομότιμος καθηγητής Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα».

Ομιλητές θα είναι ο Ιωάννης Αμαραντίδης, ερευνητής ελληνικής λαϊκής ενδυμασίας με θέμα: «Οι ενδυμασίες των Ελλήνων του Πόντου στις αρχές του 20ου αιώνα», ο Βλάσης Αγτζίδης, διδάκτωρ σύγχρονης Ιστορίας με θέμα: «Ιστορικό περίγραμμα», ο Κυριάκος Μωϋσίδης, χοροδιδάσκαλος-διδάσκων Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης με θέμα: «Τα βασικά κινητικά μοτίβα και οι οικογένειες χορών στην ποντιακή χορευτική παράδοση» και ο Νίκος Ζουρνατζίδης, χοροδιδάσκαλος-ερευνητής ποντιακών χορών με θέμα: «Ερευνώντας τον ποντιακό χορό».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Money Show.

Χορευτικός Όμιλος Ποντίων «Σέρρα» και Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών Χορών «Κύκλος»
27.04.2018 |20:00
Ελεύθερη
Ξενοδοχείο «Hyatt Regency»
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.