ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων του Ζωγράφου θα συμμετάσχει η Ένωση Ποντίων Ζωγράφου
Στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων του Ζωγράφου θα συμμετάσχει η Ένωση Ποντίων Ζωγράφου
04 Οκτ
0
Σχόλια

Στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων του Ζωγράφου θα συμμετάσχει η Ένωση Ποντίων Ζωγράφου

Ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με τους εθνικοτοπικούς συλλόγους της πόλης διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τετραήμερο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής, χορών και γεύσεων στο Πάρκο Γουδή, από τις 4 έως και τις 7 Οκτωβρίου 2018, με ελεύθερη είσοδο.

Στη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, (ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 4 και 5 Οκτωβρίου 11:00–22:00, 6 και 7 Οκτωβρίου 11:00–23:00) ενώ θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά με θέμα τον τρύγο.

Αφιερωμένη στον Πόντο θα είναι η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων.

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν μουσικά αφιερώματα για την Ήπειρο, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τον Πόντο από γνωστά και καταξιωμένα μουσικά σχήματα (Ν. Φιλιππίδης, Β. Σταυρακάκης, Χ. Μυλωνάς, Αργατεία – Α. Παρχαρίδης) ενώ χορούς από τις προαναφερθείσες περιοχές θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα των συμμετεχόντων συλλόγων. Η χορωδία του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν και συμμετέχουν ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», ο Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης», η Ένωση Ποντίων Ζωγράφου, ο Σύνδεσμος Παλαιών Ζωγραφιωτών, ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Θ. Κολοκοτρώνης» και η Ένωση Ηπειρωτών Ζωγράφου «Απειρωτάν».

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με εθνικοτοπικούς συλλόγους της πόλης
04.10.2018 |18:30
Ελεύθερη
Πάρκο Γουδή
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.