ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο στον Κορινό Κατερίνης
Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο στον Κορινό Κατερίνης
13 Ιούλ
0
Σχόλια

Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο στον Κορινό Κατερίνης

Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος» διοργανώνει το 24ο ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο στις 13, 14 και 15 Ιουλίου 2018, στις 21:30 στον προαύλιο χώρου του Γυμνασίου Κορινού.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 13 Ιουλίου θα πλαισιώσουν, ο Γιώργος Σοφιανίδης στη λύρα και το τραγούδι και ο Αλέξης Παρχαρίδης στο τραγούδι.

Το Σάββατο 14 Ιουλίου στο τραγούδι θα βρίσκονται ο Βασίλης Τοπαλίδης και ο Πόλιος Παπαγιαννίδης και στο κλαρίνο ο Γιωργος Ιακωβίδης.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου ο Στάθης Νικολαΐδης στο τραγούδι, ο Γιώργος Ατματσίδης και ο Αναστάσιος Σαραφίδης στη λύρα και ο Κώστας Ζώης στο νταούλι.

Ενώ και τις τρεις μέρες θα πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωση οι: Συρανίδης Χρήστος και Σάββας Εγγονίδης στη λύρα, Λευτέρης Ραφαηλίδης στη λύρα και το τραγούδι, Γιώγος Ελευθερίαδης στο αγγείο, Μπάμπης Ραφαηλίδης και Παναγιώτης Εγγονίδης στο νταούλι και ο Κώστας Αντωνιάδης στα πλήκτρα.

Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος»
13.07.2018 |21:30
Ελεύθερη
Προαύλιος χώρος του Γυμνασίου Κορινού
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.