ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο από τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Κορινού «Εύξεινος Πόντος»
Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο από τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Κορινού «Εύξεινος Πόντος»
14 Ιούλ
0
Σχόλια

Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο από τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Κορινού «Εύξεινος Πόντος»

Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος» διοργανώνει το Ποντιακό πολιτιστικό τριήμερο του, 13-13 και 14 Ιουλίου στις 21:00 στο προαύλιο του γυμνασίου Κορινού.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 12 Ιουλίου θα πλαισιώνουν οι: Αλέξης Παρχαρίδης και Μπάμπης Ιωακειμίδης στο τραγούδι.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 13 Ιουλίου θα πλαισιώνουν οι: Γιάννης Κουρτίδης και Κυριάκος Τριανταφυλλίδης στο τραγούδι, Δημήτρης Παπαδόπουλος στην λύρα, Νίκος Σιδηρόπουλος στο λαούτο και Κώστας Πετρίδης στο νταούλι.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Κυριακή 14 Ιουλίου θα πλαισιώνουν οι: Ματθαίος Τσαχουρίδης στην λύρα και το τραγούδι και Δημήτρης Καρασαββίδης στο τραγούδι.

Ενώ και τις τρεις ημέρες το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνουν οι: Χρήστος Συρανίδης, Λευτέρης και Μπάμπης Ραφαηλίδης, Αναστάσιος Σαραφίδης, Σάββας και Παναγιώτης Εγγονίδης, Γιώργος Ελευθεριάδης, Κώστας Αντωνιάδης.

Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος»
14.07.2019 |21:30
Ελεύθερη
Γυμνάσιο Κορινού
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.