ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Ποντιακό Πανοΰρ» από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
«Ποντιακό Πανοΰρ» από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
25 Αυγ
0
Σχόλια

«Ποντιακό Πανοΰρ» από την Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής Νάουσας — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας διοργανώνει τετραήμερες εκδηλώσεις από τς 22 μέχρι τις 25 Αυγούστου 2019, στις 21:00, στο χώρο του δημοτικού σχολείου Επισκοπής.

Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε την Πέμπτη 22 Αυγούστου με την θεατρική παράσταση «Γόβα Παρθένα» του Δημήτρη Πιπερίδη και συνεχίζονται για τις τρεις επόμενες ημέρες με «Ποντιακό Πανοΰρ».

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή 23 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Ματθαίος Τσαχουρίδης στην λύρα και το τραγούδι, Αλέξης Παρχαρίδης και Κώστας Θεοδοσιάδης στο τραγούδι, Γιώργος Βέργος στο αγγείο, Γιώργος Κορτσινίδης στα τύμπανα, Αθανάσιος Σωτηριάδης στα πλήκτρα, Γιάννης Παπαδόπουλος στα ντραμς και Δημήτρης Φουντουκίδης στο αρμόνιο.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 24 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Στέλιος Χαλκίδης στο τραγούδι και την λύρα, Σταύρος Σαββίδης στο τραγούδι, Χρήστος Σιαπανίδης στην λύρα, Γιάννης Παπαδόπουλος στα ντραμς, Γιώργος Δεμερτζής στο κλαρίνο, Σοφία Χενιτίδου στο νταούλι, Παύλος Δενεσίδης και Δημήτρης Φουντουκίδης στο αρμόνιο.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Κυριακή 25 Αυγούστου θα πλαισιώνουν οι: Στάθης Παυλίδης και Στέργιος Ζημπιλιάδης στο τραγούδι,
Χάρης Αθανασιάδης στην λύρα, Γιώργος Βέργος στο αγγείο, Γιάννης Παπαδόπουλος στα ντραμς και Δημήτρης Φουντουκίδης στο Αρμόνιο.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής Νάουσας
25.08.2019 |21:00
5€ (με δύο κρεατικά)
Δημοτικό σχολείο Επισκοπής
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.