ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Παρουσίαση του βιβλίου «Το Κόκκινο Ποτάμι» στο Κοκκινόχωμα Καβάλας — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
Παρουσίαση του βιβλίου «Το Κόκκινο Ποτάμι» στο Κοκκινόχωμα Καβάλας — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr
21 Δεκ
0
Σχόλια

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Κόκκινο Ποτάμι» στο Κοκκινόχωμα Καβάλας — Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο «Κυριακίδη» και του Συλλόγου Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης «Οι Φίλιπποι», διοργανώνουν την παρουσίαση βιβλίου του Συγγραφέα-Στρατηγού ε.α Χάρη Τσιρκινίδη Το Κόκκινο Ποτάμι, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:00, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κοκκινοχώματος .

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοφυλακτίδης, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης και ο τέως Νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο καθηγητής νευροχειρουργικής ΑΠΘ Παναγιώτης Σελβιαρίδης, η αρχιτέκτων-μηχανικός ελευθερία Καραγιαννίδου και ο δημοσιιογράφος Τάσος Αποστολίδης.

Θα υπάρξει παρέμβαση μέσω skype από τον σκηνοθέτη της σειράς Μανούσο Μανουσάκη, τους πρωταγωνιστές Ιωάννη Παπαζήση και Αναστασία Παντούση και τους ηθοποιούς Τάκη Βαμβακίδη και Στέφανο Κυριακίδη.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Τσίρμπα υπό την μουσική επένδυση του Γιώργου Αμπεσλίδη στη λύρα και του Γιάννη Παρηγορίδη  στο τραγούδι. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης την έχει η Νίκη Στρατηλάτη.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr

Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος
21.12.2019 |18:00
Ελεύθερη
Μορφωτικός Σύλλογος Κοκκινοχώματος
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.