ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | «Μουσικές Μνήμες της Καθ' Ημάς Ανατολής» από την ΟΠΣΕ
«Μουσικές Μνήμες της Καθ’ Ημάς Ανατολής» από την ΟΠΣΕ
29 Νοέ
0
Σχόλια

«Μουσικές Μνήμες της Καθ’ Ημάς Ανατολής» από την ΟΠΣΕ

Συναυλία-αφιέρωμα με τραγούδια και χορούς της Μικράς Ασίας διοργανώνει η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτινγκ.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βιβή Βουτσελά, Ντιλέκ Κοτς, Κατερίνα Κουλλιά,Μπάμπης Τσέρτος, Κώστας Σκόνδρας, Σοφία Παπάζογλου και Ζαχαρίας Καρούνης στο τραγούδι, Μάνος Κουτσαγγελίδης στο τραγούδι και κανονάκι, Δημήτρης Κοντογιάννης στην κιθάρα και το τραγούδι,  Κώστας Γιαννακόπουλος κλαρίνο, Ανδρέας Νιάρχος στα κρουστά και το τραγούδι, Βασίλης Σμάνης στο λαούτο και το τραγούδι, Χρήστος Τσιαμούλης στο ούτι και το τραγούδι και Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί ο οποίος έχει και την μουσική επιμέλεια της Συναυλίας.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης.

Οι καλλιτέχνες θα πλαισιωθούν από χορευτικά σχήματα συλλόγων της Ομοσπονδίας. Μέρος των εσόδων από την Συναυλία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Προπώληση εισιτηρίων:  Viva. gr, Music Corner (Πανεπιστημίου 56, ώρες καταστημάτων) και Γήπεδο Σπόρτινγκ (κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, 6-8 το απόγευμα). Κόστος 12 €.

Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος
29.11.2019 |20:00
12
Κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτινγκ
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.