ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας φέρνει σήμερα το απόγευμα τον Πόντο και την Μ. Ασία στον Πειραιά
Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας φέρνει σήμερα το απόγευμα τον Πόντο και την Μ. Ασία στον Πειραιά
18 Ιούν
0
Σχόλια

Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας φέρνει σήμερα το απόγευμα τον Πόντο και την Μ. Ασία στον Πειραιά

Η Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αφορμή την έκδοση του επετειακού λευκώματός της, παρουσιάζει το ιστορικό-μουσικοχορευτικό δρώμενο «Από τον Πόντο και την Μικρά Ασία στον Πειραιά» με τη συμμετοχή καλλιτεχνών ποντιακής, μικρασιατικής και ρεμπέτικης μουσικής, σήμερα, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Για το λεύκωμα θα μιλήσει ο εκδότης-συγγραφέας Σάββας Καλεντερίδης ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν.

Συμμετέχει η ορχήστρα της Ένωσης με τους καλλιτέχνες: Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιώτα Τρανταφυλλίδου και Μαρία Πεΐδη στο τραγούδι, Γιώργο Παπαδόπουλο και Αλέξανδρο Μπουρμίστρωβ στη λύρα, Τάσο Σερεμέτη στο ούτι, Κλεοπάτρα Βάγια στο σάζι, Άννα Τσαγκαλίδη στο κανονάκι, Χάρη Παπαδόπουλο στο νέυ, Παύλο Σταματίδη και Φίλιππο Πουρπουτίδη στα κρουστά. Φιλική συμμετοχή στο μικρασιάτικο τραγούδι θα έχει ο Παντελής Μούτος.

Στη ρεμπέτικη ορχήστρα θα είναι οι: Έλενα Αραβίδη στο τραγούδι, Νίκος Σιδηρόπουλος στο μπουζούκι, Θάνος Πλατανιάς-Λογοθέτης στην κιθάρα και Αφροδίτη Μπόμπορα στο ακορντεόν.

Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης την έχουν αναλάβει οι: Χάρης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μιχαηλίδης ενώ η ενορχήστρωση είναι του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ένωση Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας
18.06.2018 |19:30
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.