ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H «Ορχήστρα 1919» και οι «Led Seftelin» στο ΚΠΙΣΝ
H «Ορχήστρα 1919» και οι «Led Seftelin» στο ΚΠΙΣΝ
16 Οκτ
0
Σχόλια

H «Ορχήστρα 1919» και οι «Led Seftelin» στο ΚΠΙΣΝ

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής «Δόμνα Σαμίου» και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζουν την 3η Συνάντηση Νέων Συγκροτημάτων Παραδοσιακής Μουσικής, μια εκδήλωση που ολοκληρώνει τον θεματικό κύκλο του ΚΠΙΣΝ Πρόσωπα του Ήρωα που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσαν οι προηγούμενες δύο συναντήσεις, όπου περισσότεροι από 350 νέοι μουσικοί σε συγκροτήματα και χορωδίες έδωσαν το παρών με ενθουσιασμό και συγκινητικές ερμηνείες, έρχεται στις 16 και 17 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο «Θώλο* ένα διήμερο γεμάτο μουσικές και τραγούδια με 18 μουσικά σχήματα από όλη την Ελλάδα.

Στην εκφληωση συμμετέχουν η Παραδοσιακή Ορχήστρα «1919» (Σάββατο 16 Οκτωβρίου) και οι Led Seftelin (Κυριακή 17 Οκτωβρίου).

Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου.

* Ο Θόλος είναι ημι-παίθριος χώρος. Το κοινό συστήνεται να είναι κατάλληλα ντυμένο για την εποχή.

Σημεία προπώλησης:

• ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services εδώ
• τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 10€
Μειωμένο: 5€

Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας.

Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30.
  • Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
  • Η προπώληση εισιτήριων για τα Μέλη ξεκινάει την Πέμπτη 07/10 στις 12.00 και για το κοινό ξεκινάει την Παρασκευή 08/10 στις 12.00
  • Η προαγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στον χώρο της εκδήλωσης.
  • Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
  • Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού σε μικτό χώρο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής «Δόμνα Σαμίου»
16.10.2021 |19:30
Γενική είσοδος: 10€ Μειωμένο: 5€
ΚΙΠΣΝ
ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.